Pages

Tuesday, 19 February 2013

Squirrel!

I made a squirrel last weekend. It's name is Wayne, named for Uncle Wayne the Squirrelman, obviously. I will pack it up and stick it in a box and send it to him shortly.

Here's a bunch of photos, I will try to fix the layout when I am less sleepy. For now this will suffice, yes?

I experienced some hilarity when the cat decided the squirrel was the enemy and need to die. He can normally be left alone with pretty much anything and behave nicely, this was out of character for him.


6 comments:

 1. Så utrolig tøft! Morsomme de bildene av Linus på Ravelry. Ble han sjalu, eller var det bare killerinstinktet hans som kom frem? Skjønn er både han og ekornet!

  ReplyDelete
 2. Jeg satt akkurat og fortalte Wayne at ekornet ikke lå i noen fare fra Linus, mens jeg "gikk" opp og ned beinet mitt med det. Katta ser det plutselig og blir KJEMPESTOR, så kommer han og skal ta det. Det der var helt klart et dyr i hans öyne! Kanske pga akkurat at det har öyne, og hale, og bein.

  Jeg har strikka baller til ham nå, han elsker å leke med dem, og sitter dessuten og venter på at de skal röre seg (dyrefiber som gjör det? lukt?), men jeg er litt usikker på om det her lärer ham at det er okei å leke med garn!! Vi får vel se.

  ReplyDelete
 3. It looks so awesome and cute!! And the little nut, such a good find.
  Where did you get the pattern?

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's a ravelry pattern; I have linked it on my project page. Ultimate squirrel or somesuch. There is a crochet version as well but I am obviously more comfortable with knitting.

   Delete
  2. Where can I find your project page? I found the link to ravelry, but not the project page.
   It says probably quite a lot about my seek and not-finding skills, which are splendid...

   Delete
  3. http://www.ravelry.com/projects/Silhelmina

   Delete

Be nice!