Pages

Wednesday, 12 July 2006

Hilly islands


I could not resist posting this too. I am in love with the pastel colours and the lighting, and I had no idea it would turn out well when I took it. Another example that although I then saw the scene as rather drab, I need to keep photoing.
Oh and this is from the west coast of Norway.

2 comments:

  1. hei tante!
    Visste ikkje at du tek bilete, men desse var jo flotte, for å seia det mildt... :)
    Eg føretrekkjer rein skriving. Rydda på bloggen min her om dagen og plukka vekk alt som ikkje trong vera der; det vart nesten 100 innlegg som forsvann, så det er tomt og luftig der. Men. Det kjem seg kanskje etter kvart.

    ReplyDelete
  2. Jeg har pleid å skrive, men nå har jeg ikke skrevet på ganske lenge og kjenner meg klossete med ordene. Men det begynner alt komme seg.

    ReplyDelete

Be nice!