Pages

Saturday, 16 June 2007

Self-tanning catastrophes

At my Norwegian blog (you might get the adress if you ask nicely) I write mostly about girly stuff (like makeup and shopping). I have considered, and decided I will copy some of the things I post there in here too, though only a limited selection of my visitors will understand it - but it might amuse you? Please tell me if you approve, you scandinavians that visit me here - if you don't I'll not repeat this. Threatening, huh?


When I write about specific products, I give them "marks" from 1-5, where 5 is fabulous and 1 means I won't even use what is left.

Here goes the first post:

L'oreal self-tanning wipes.

Jeg bestemte meg for at litt farge på leggene og föttene hadde sett bra ut på en sommerfest jeg skulle til (hvor jeg tenkte ha leggings som rekte meg til midt på leggen, og sandaler).

Hva teste? Lotionen min som man langsomt tar farge av ville ikke fungere i tid. Så kjöpte jeg disse serviettene til 30kr på HM - om det ikke fungerte, ikke stort ökonomisk tap iallfall!

Det sto man skulle stryke flere ganger, og fra selftanning kremer vet jeg at man gnir og gnir til det har helt trekt inn for å unngå at det blir skjoldete. En serviett skulle ifölge pakka rekke til begge beina - men jeg syntes den törka inn litt raskt..

Nåja, smurte over alle overflater på leggene og föttene flere ganger allikevel. Da det hadde törka, gikk jeg og la meg.

loreal-brun-servetter.jpg

Dagen etter våkna jeg med en stor oransje flekk på oversiden av den ene foten, med skarpe skiller mot tärne, samt noen enkelte streker på begge leggene. Uh. Fest ikveld rett etter jobben. Hva gjöre. Hoppa i dusjen og peela til jeg var griserosa, men det tok ikke alt, så det ble strömpebukser på festen.. Dagen etter hadde derimot resten fada av seg selv.

Min konklusjon: Ikke kast bort pengene på servietter, om det ikke er for å fikse en hvit flekk du missa da du spraya deg selv.

Karakter:femgrodor-1-5.jpg

1/5, klart underkjent. Sterkt jobba, L’oreal.

PS: Jeg har en serviett til overs, jeg kan vel skrive “I <3>

4 comments:

 1. I like it...!
  Jag älskar att läsa girly stuff - trots att jag själv inte pratar om det så mycket och så ofta... :)

  ReplyDelete
 2. hahaha... det skal eg prøva!

  ReplyDelete
 3. Kva skal du pröva? Å skrive på nåkon med sjölvbruningskrem?

  ReplyDelete

Be nice!